вівторок, 13 червня 2017 р.

Літні ігри з водою

Чи Ваші малюки байдужі до води? Здається, важко знайти дитину, яка б не намагалася погратися з водою біля моря, річки, озера, ставка, у ванні, чи, навіть, у мисці . 
Сьогодні ми підготували для Ваших дітлахів варанти цікавих водяних розваг, якими можна зайнятися, навіть, якщо поруч нема водойми.
Але не забувайте допомогати своїм дітям влаштовувати такі розваги весело і, головне, безпечно!

М'ячик з губок

Візьміть кілька непотрібних губок і поріжте їх на смужки. Потім візьміть кілька штук (краще різного кольору) і міцно зв'яжіть посередині ниткою. М'ячик готовий! Що з ним робити – підкаже Ваша фантазія!


Малювання водою

Запропонуйте малюку відерце з водою, великий пензель, і ось він вже "маляр", і може «фарбувати» паркан, цементну підлогу, лави, іграшки - все, що не боїться вологи. А якщо дитині подобається малювати, запропонуйте їй  художній пензлик, а замість фарб - склянку з водою. 















Саморобні водоспади


Разом з дитиною  відберіть різні порожні пластикові баночки, пляшки та іншу тару, знайдіть зручне місце для "Стіни водоспадів" і вирішіть, що і в якому порядку  прикріплювати. Допоможіть з технічним виконанням задуму і насолоджуйтесь звуками води.


Гра в хованки з гідрогелем

Аквагрунт, або гідрогель можна з успіхом використовувати як розвагу для  дітей. Вони з цікавістю спостерігають за тим, як дрібні кульки збільшуються в розмірі. Ну, а коли вони вже досягли потрібного рівня, можна придумати безліч ігор! Вони дуже стрибучі і цікаві на дотик, дитина з задоволенням перекладатиме їх з однієї ємності в іншу. Можна сортувати їх за кольором, рахувати, шукати прозорі кульки у воді, ховати і відшукувати дрібні іграшки.
Важливо: не використовуйте столовий та кухонний посуд як ємність для гідрогеля, після ігор вимийте руки, стежте, щоб дитина не проковтнула кульку гідрогеля.
Чи безпечний гідрогель для дітей? Дізнайтесь за посиланням: http://redbestiya.ru/post264314709

Заморожені яйця


Заморозьте воду у повітряних кульках. Всередину можна покласти якісь дрібні іграшки. Вийдуть дуже цікаві крижані яйця. Ігри з нами не лише цікаві, а й гарні для загартування.



За матеріалами сайтів  dityinfo.com, ditvora.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар